Про компанію
Сучасний ресторанний комплекс із комфортною атмосферою.
Що робити?
- Організовувати та контролювати роботу кухні
- Керувати командою кухарів
- Розробляти та оновлювати меню
- Співпрацювати з адміністрацією щодо високого рівня сервісу
- Підготувати презентаційні страви (тестове завдання)
Що потрібно?
- Досвід кухарем від 5 років (шеф — буде плюсом)
- Профільна освіта
- Впевнене володіння комп’ютером
- Організація командної роботи, відповідальність, дисципліна
Які умови?
- Від 60 000 грн + бонус від прибутку
- Можливість реалізувати власні ідеї в меню
- Команда, готова до розвитку; креативність і професіоналізм
Куди писати?
Telegram: @safelineUAstaffing, Телефон: +380 95 100 08 69